PFDK, 'YÜCE ATATÜRK' kararını açıkladı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Fethiyespor arasında oynanan maçtan önce yapılan seromoniye "Yüce Atatürk' tişörtleri ile çıkan Fethiyespor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.Fethiyespor ile ilgili kararını vermek için bugün sa

PFDK, 'YÜCE ATATÜRK' kararını açıkladı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Fethiyespor arasında oynanan maçtan önce yapılan seromoniye "Yüce Atatürk' tişörtleri ile çıkan Fethiyespor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.

Fethiyespor ile ilgili kararını vermek için bugün saat 16:00'da toplanan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun nihai kararını açıkladı ve "disiplin ihlalinin unsurlarının" oluşmadı gerekçesiyle ceza tayinine gerek olmadığını duyurdu.

Yapılan açıklamada, "FETHİYESPOR Kulübü hakkında, 04.12.2013 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - FETHİYESPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında futbolcuların mesaj içeren t-shirt giymeleri suretiyle Talimatlara Aykırı Hareket nedeniyle sevk yapılmış ise de disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA karar verildi" dendi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Didier Drogba ve Emmanuel Eboue için 12 Kasım Perşembe günü toplanılacak ve karar alınacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor