PFDK yine ceza yağdırdı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin'e, birer maç men cezası verdi.Kurul toplantısının ardından TFF'nin internet sites

PFDK yine ceza yağdırdı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin'e, birer maç men cezası verdi.

Kurul toplantısının ardından TFF'nin internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Balıkesirspor ile oynadıkları lig maçında müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Rıza Çalımbay, 1 resmi müsabakada soyunma odası ile yedek kulübesine giriş yasağı ve 13 bin lira para cezası aldı.

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin de aynı maçta müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle, 13 bin lira para cezası ve 1 resmi müsabakada soyunma odası ile yedek kulübesine giriş yasağıyla cezalandırıldı. 

PFDK, Spor Toto Süper Lig takımlarından Trabzonspor ve Sivasspor'a 100'er bin lira, Galatasaray ve Beşiktaş'a 75'er bin lira ve İstanbul Başakşehir'e de 50 bin lira para cezası verdi. 

DİĞER CEZALAR

1 maç sahasında seyircisiz oynama ve 12 bin lira: Kartalspor

20 bin lira: Albimo Alanyaspor

14 bin 100 lira: Tokatspor

10 bin lira: Denizlispor

8 bin lira: Kırklarelispor

4 bin lira: Nazilli Belediyespor, Yeni Diyarbakır, Anadolu Üsküdar 1908

2 bin 900 lira: Bandırmaspor

2 bin 850 lira: 1461 Trabzonspor

2 bin 500 lira: Birlik Nakliyat Düzyürtspor

2 bin 450 lira: Keçiörengücü 

2 bin 100 lira: Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Sarıyer

2 bin lira: Bayrampaşa, Çorum Belediyespor, Sancaktepe Belediyespor

4 maç men ve 2 bin lira: Melih Vardar (Sebat Proje Trabzon Akçaabat futbolcusu)

3 maç men ve 3 bin lira: Onur Bektaş (Bandırmasporlu futbolcu)

2 maç men: Sinan Özkan (Albimo Alanyasporlu futbolcu), Yakup Yiğit (Sivas Dört Eylül Belediyesporlu futbolcu), Yunus Emre Mest (FBM Makina Balçova Yaşamsporlu futbolcu)

15 gün hak mahrumiyeti ve 10 bin lira: Taner Savut (Albimo Alanyaspor Kulübü idarecisi)

1 maç men ve bin 500 lira: Ali Beykoz (Gölcükspor Kulübü Teknik Sorumlusu), Ozan Kılıçoğlu (Sivas Dört Eylül Belediyesporlu futbolcu)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler