"Pes etmek yok"

 Yurtdışında çok yıprandığı ve Trabzon’da kaybolan motivasyonunu geri kazandığına değinen Aydın, “Sevenlerim merak etmesin. Neler yapabileceğimi herkese bir kez daha göstereceğim” dedi.  YENİDEN DOĞACAĞIM22 Mart’ta Almanya’nın başkenti Berlin’de İtalyan G

"Pes etmek yok"

 

Yurtdışında çok yıprandığı ve Trabzon’da kaybolan motivasyonunu geri kazandığına değinen Aydın, “Sevenlerim merak etmesin. Neler yapabileceğimi herkese bir kez daha göstereceğim” dedi. 
 
YENİDEN DOĞACAĞIM
22 Mart’ta Almanya’nın başkenti Berlin’de İtalyan Giuseppe Lauri ile zorlu bir maça çıkacak olan bokstaki gururumuz Selçuk Aydın Jesus Soto Karass yenilgisini tamamen unuttuğunu küllerinden yeniden doğacağını söyledi. Bir süredir hazırlıklarına Trabzon’da Belediyespor antrenörü Davut Çınarlar nezaretinde sürdüren Aydın bu günlere hırsıyla geldiğini neler yapabileceğini herkese bir kez daha ispatlayacağını söyledi. 
 
TRABZON İYİ GELDİ
Uzun süre yurt dışında kaldığını ve beyin yorgunluğu çektiğini hatırlatan Aydın, “Bayancı ülkelerde bayancı insanlarla kötü bir dönem geçirdim. Motivasyonumu kaybetmiştim. Buna paralel hazırlığımın ön kısmını Trabzon’da geçirmeyi doğru gördük. Kısa süredir Trabzon’da ailem ve sevenlerimle dolu dolu günler geçirdim. Kaybolan hırsımı ve motivasyonumu yeniden kazandım” dedi. 
 
HIRSIM VE AZMİM İLE
Hafta sonuna kadar Trabzon’da çalışmalarına devam edip Berlin’e uçacağını söyleyen Aydın, “Yurt dışında olduğum sürede çok yıpranmıştım. Ancak Trabzon bana ilaç gibi geldi. Bu güne kadar hırsım ve azmimle geldim. Bir kez daha hissettim ki Kaslarım kadar kafam rahat değildi. Bunu da Trabzon’da geçirdiğim günlerde atlattım. Artık çok daha iyi durumdayım. Sevenlerim merak etmesin. Küllerimden yeniden doğacağım” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler