Pereria: Trabzonsporlu futbolcular bu baskıda...

Tatil edilen Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından sarı lacivertli takımın teknik direktörü Pereria açıklamalarda bulundu. Pereria şöyle konuştu; Asında bu olanlar futbol değil. Futbol saha içinde mücadele edilen bir oyundur. Bazen kazanırsınız bazen ka

Pereria: Trabzonsporlu futbolcular bu baskıda...

Tatil edilen Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından sarı lacivertli takımın teknik direktörü Pereria açıklamalarda bulundu.

Pereria şöyle konuştu;

Asında bu olanlar futbol değil. Futbol saha içinde mücadele edilen bir oyundur. Bazen kazanırsınız bazen kaybedersiniz. Daha önce Yunanistan'da da böyle olaylar görmüştüm. Trabzonsporlu futbolcular da bu şekilde nasıl kalitelerini ortaya koysunlar. Bu baskıda nasıl kendilerini göstersinler. Maça gelecek olursk iki takımda kendi futbolunu ortaya koymak istedi. Artık son maçlarda neler olacağına bakacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler