Pereira: "Trabzonspor evinde..."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vıtor Pereıra Trabzonspor karşılaşması öncesi konuştu. Vıtor Pereıra, “zorlu bir karşılaşma olacak. İstekliyiz. Kazanma ve şampiyon olma isteğimiz var. Bizim hedefimiz net şampiyon olmak istiyoruz. Beşiktaş bize fırsat verdi. S

Pereira: "Trabzonspor evinde..."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vıtor Pereıra Trabzonspor karşılaşması öncesi konuştu.

Vıtor Pereıra, “zorlu bir karşılaşma olacak. İstekliyiz. Kazanma ve şampiyon olma isteğimiz var. Bizim hedefimiz net şampiyon olmak istiyoruz. Beşiktaş bize fırsat verdi. Sadece kazanmak için sahaya çıkacağız. 18 takımla birlikte mücadele ediyoruz. Diğer takımlar bizim yerimizde olup şampiyonluk mücadelesi yapmak isterdik. Kupada da yolumuza devam ediyoruz. Çok zor b ir lig. Her takım her takımdan puan alabiliyor. Trabzonspor kendi evinde iyi n mücadele ediyor ve rakibine zorluk yaratabiliyor. Kafamızda şampiyonluktan başka bir şey olmamalı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor