Penpe,"Kötü oynadığımız için kazanamadık"

Giresunspor teknik direktörü Ergün Penbe, Turgutluspor beraberliği ile sadece avantaj kaybettiklerini belirtti, "Ümidimizi yitirmedik" dedi. İkinci yarıda sadece Turgutluspor karşısında kötü oynadıklarını kaydeden Ergün Penbe, şunları söyledi:  "Kendi sah

Penpe,"Kötü oynadığımız için kazanamadık"

Giresunspor teknik direktörü Ergün Penbe, Turgutluspor beraberliği ile sadece avantaj kaybettiklerini belirtti, "Ümidimizi yitirmedik" dedi. 

İkinci yarıda sadece Turgutluspor karşısında kötü oynadıklarını kaydeden Ergün Penbe, şunları söyledi: 
 
"Kendi sahamızdaki maçı kötü oynadığımız için kazanamadık. Bu kalan maçlarda kötü oynayacağız anlamına gelmiyor. Bu maçı kaza olarak görüyorum. Artık son haftalara girdik. Puan kaybetmemek gerekiyor. İşin bilincindeyiz. Herkes belki ümitsiz ama bis ümidimizi yitirmedik. Bu ligde kalacağız. Bu ligde çoğu takımdan çok daha kaliteli bir ekibiz. Bu takım düşme konusunda bir sıkıntı yaşamayacak. Bunu ilerleyen haftalarda herkes görecek." 
 
SAHİP ÇIKTI 
 
Ergün Penbe, Turgutluspor maçında kötü oynadığı yönünde eleştiriler alan Ömer Karancı'ya da sahip çıkarak şunları söyledi: 
 
"Ömer'in hızlı bir oyuncu olmasından faydalanmak için oyuna aldım. Maçtan sonra Ömer'i neden oyuna aldığım yönünde tepkiler geldi. Buna çok üzüldüm. Gencecik bir oyuncuyu kaybetmek bu kadar kolay olmamalı. Daha önceki haftalarda tecrübeli oyuncuların yaptığı hatalar sonucunda yenildiğimiz maçlar oldu ama bu kadar tepki almadık. Bu takımda herkesin hata yapma hakkı var. Gençleri bir anda, bir kalemde silmememiz gerekiyor. Ben de zaman zaman yanlış yapmış olabilirim. Hatasız kul olmaz. Genç kardeşimizin bu kadar çabuk harcanması yazıktır." 
 
FETHİYESPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR 
 
Öte yandan Giresunspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Fethiyespor müsabakasının hazırlıklarına devam etti. Atatürk Stadı'nda yapılan çalışmaya sakatlıkları devam eden Yakup, Sedat ve Necati'nin yanı sıra kasığında ağrıları bulunan Sefa Akın, Gökhan Çalışır ve tedavisi için Ankara'ya giden Necati katılmadı. Sakatlığı geçen Süleyman Varlık ise takımla birlikte çalışmalara katıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor