Penis Büyütme Kurbanı!

Lashawn Merritt'in hatası pahalıya patladı!..Pekin Olimpiyatları ve geçen yılki Dünya Şampiyonası'nda 400 metrede altın madalya kazanan ABD'li atlet Lashawn Merritt'in kanında yasaklı bir maddeye rastlandı."PENİS BÜYÜTME İLACIYDI"3 örneği de pozitif çıkan

Penis Büyütme Kurbanı!

Lashawn Merritt'in hatası pahalıya patladı!..

Pekin Olimpiyatları ve geçen yılki Dünya Şampiyonası'nda 400 metrede altın madalya kazanan ABD'li atlet Lashawn Merritt'in kanında yasaklı bir maddeye rastlandı.

"PENİS BÜYÜTME İLACIYDI"

3 örneği de pozitif çıkan Merritt'e 21 ay yarışlardan men cezası verilirken, ABD'li atlet de söz konusu maddeyi aldığını kabul etti. LaShawn Merritt, daha önce yaptığı açıklamada, doping ilacı kullanmadığını belirterek, "Onlar sadece penis büyütme ilacıydı" ifadesini kullanmış ve "Egoist ve aptalca bir hata yaptım. Bana ne ceza verilirse verilsin, şu an hissettiğim duygularımdan daha ağır olamaz" diye konuşmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler