Penbe,maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz

 Artık puan kaybına tahammülleri olmadığını, Çankırıspor karşılaşmasını kazanarak bir çıkış başlatmak zorunda olduklarını kaydeden Ergün Penbe, bu maçın serinin başı olması dileğinde bulunarak şunları söyledi:  "İkinci yarıdaki ilk iç saha maçından çok ta

Penbe,maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz

 

Artık puan kaybına tahammülleri olmadığını, Çankırıspor karşılaşmasını kazanarak bir çıkış başlatmak zorunda olduklarını kaydeden Ergün Penbe, bu maçın serinin başı olması dileğinde bulunarak şunları söyledi: 
 
"İkinci yarıdaki ilk iç saha maçından çok talihsiz bir yenilgiyle ayrıldık. Kırılma noktalarından birindeyiz ve telafisi olmayan bir dönem yaşıyoruz. Bu nedenle Çankırıspor maçından alacağımız sonuç bizim için çok önemli. Bu maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz.
 
Çünkü devre arasında yaptığımız takviyelerle iyi bir takım kurduk. İyi de oynuyoruz ama bunu skora yansıtamıyoruz. Bu takım bir hafta galibiyet aldığı takdirde ilerleyen haftalarda devamı gelecektir. Bunun başlangıcının da Çankırıspor maçının olacağına eminim. Oyuncularıma güveniyorum, ellerinden geleni yapacaklarına da inanıyorum." 
 
"TARAFTARLARIMIZI TRİBÜNE BEKLİYORUM" 
 
Yeşil beyazlı taraftarlarınıs pazar günkü Çakırıspor maçına beklediklerini de ifade eden Ergün Penbe, şöyle devam etti: 
 
"Taraftarımızın da desteğiyle hafta sonu oynayacağımız Çankırıspor maçından galip gelerek 3 puanı almak istiyoruz. Ligde artık geri sayım başladı. Taraftarımız bizim için önemli bir itici güçtür. Taraftarımız takımını en iyi şekilde destekliyor. Bu maçta da kenetlenelim ve Çankırıspor maçını kazanarak mutlu bir hafta sonu geçirelim." 
 
GÖKHAN'A 4 MAÇ CEZA 
 
Bu arada PFDK (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu), Ünyespor maçında kırmızı kart gören Gökhan Çalışır'a 4 maç ceza verdi. Cezanın 2 maçın kırmızı kart görmesi gerektiren hareketleri, 2 maçın da hakem ve rakip takım taraftarlarına yönelik sportmenliğe aykırı hareket sonucunda verildiği açıklandı. PFDK ayrıca takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle de Giresunspor'a da 1800 lira ceza verdi. Giresunspor yönetim kurulunun ise Gökhan'ın cezasının indirimi için itiraz edeceği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor