Penaltı mağduru Trabzonspor

 Trabzonspor, 31. hafta itibariyle Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden takımlar arasında ligin bitimine 3 hafta kala penaltı kullanmayan tek takım oldu.  Ligdeki diğer tüm takımlar penaltı atışı kullanırken, Trabzonspor ise beyaz noktaya topu koyamayan t

Penaltı mağduru Trabzonspor

 

Trabzonspor, 31. hafta itibariyle Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden takımlar arasında ligin bitimine 3 hafta kala penaltı kullanmayan tek takım oldu. 
 
Ligdeki diğer tüm takımlar penaltı atışı kullanırken, Trabzonspor ise beyaz noktaya topu koyamayan taraf oldu.
 
Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 63 kez penaltı için düdük çalınırken, söz konusu penaltı atışlarında Trabzonspor adına düdük çalınmadı. Atılan penaltı atışlarının 47'si golle sonuçlanırken, 16'sı ise kaçırıldı. En çok penaltı atışını kullanan takım ise 6 penaltıyla Eskişehirspor ve Bursaspor oldu. Trabzonspor aleyhine ise 2 kez penaltı çalındı. Ligin 3. haftasında Gaziantepspor'a 1-0 kaybedilen müsabakayı Trabzonspor penaltı golüyle kaybederken, 18. hafta da ise Karabükspor'a 3-1 kaybedilen maçın 2. golü penaltıdan gelmişti.
 
Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspır ve Bursaspor 6, Mersin İdman Yurdu, Orduspor, Antalyaspor ve Kasımpaşaspor 5, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor, Karabükspor ve Akhisar Belediyespor 4, Galatasaray, Fenerbahçe ve Sanica Boru Elazığspor 3, Gençlerbirliği ve Beşiktaş 2, Sivassspor ve Kayserispor ise birer penaltı atışı kullanan takımlar oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler