Peki Bakan Kılıç ne diyecek?

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın dört büyük kulübün ortak kararı ile deplasmana konuk ekibin taraftarının götürülmemesi hakkındaki karara vereceği tepki merakla bekleniyor.Türkiye Futbol Federasyonu'nun bugün “kulüplerin ortak kararı” şeklinde duyurdu

Peki Bakan Kılıç ne diyecek?

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın dört büyük kulübün ortak kararı ile deplasmana konuk ekibin taraftarının götürülmemesi hakkındaki karara vereceği tepki merakla bekleniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun bugün “kulüplerin ortak kararı” şeklinde duyurduğu misafir seyirci götürmeme kararından sonra gözler Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a çevrildi…

Bakan Kılıç bir süre önce kulüplerin il spor güvenlik kurulunda Beşiktaş – F.Bahçe maçıyla ilgili aldığı “misafir seyirci getirmeme” kararına tepki göstererek, kararın kaldırılmasını sağlamıştı.

Kılıç, Beşiktaş – F.Bahçe maçıyla ilgili il güvenlik kurulundan çıkan kararın ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabı aracılığı 'Bizler 74 milyona kardeşlik mesajları verirken, İstanbul'da deplasmana taraftar götürmeme kararı yerinde olmamıştır.

Çare, taraftarın ortaya koyacağı sağduyudadır.Fenerliler Çarşı'ya, BJK'liler Kadıköy'e çaya gitmeli ve eğer varsa gerilimi bitirmelidir” görüşünü açıklamıştı. 

Bakan Kılıç'ın bu tepkisi kararın değişmesinde önemli rol almış ve F.Bahçe seyircilerinin son anda İnönü Stadı'na alınmasına karar verilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor