Peker'den şike iddialarına cevap!

Futbolda şike operasyonunda şike çetesiyle irtibatlı olduğu ve çeteyi yönlendirdiği iddia edilen Sedat Peker de sessizliğini bozdu.Peker, "Şike Operasyonundaki" isimler bahsedildiği gibi benim adıma hareket ediyor olsalardı veya bahsedildiği kadar kendile

Peker'den şike iddialarına cevap!

Futbolda şike operasyonunda şike çetesiyle irtibatlı olduğu ve çeteyi yönlendirdiği iddia edilen Sedat Peker de sessizliğini bozdu.

Peker, "Şike Operasyonundaki" isimler bahsedildiği gibi benim adıma hareket ediyor olsalardı veya bahsedildiği kadar kendilerini bana yakın görselerdi, senelerdir ya ziyaretime gelirlerdi ya da haftalık telefon konuşmalarıma gelerek benimle sohbet ederlerdi" dedi.

Taraf Gazetesi'nin haberine göre; İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütülen futbolda şike operasyonun yankıları halen sürüyor.

Soruşturma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'futbolda şike' fezlekesinde, çete liderliği suçlamasıyla tutuklanan Sedat Peker hakkında çarpıcı bilgiler yer aldı. Şike çetesini yönettiği ve yönlendirdiği iddialarına karşın Taraf'a açıklama yapan Sedat Peker, hakkındaki iddiaları kabul etmeyerek "Yedi senedir cezaevinde yatmaktayım. Kamuoyunu meşgul eden "Şike Operasyonundaki" isimler bahsedildiği gibi benim adıma hareket ediyor olsalardı veya bahsedildiği kadar kendilerini bana yakın görselerdi, senelerdir ya ziyaretime gelirlerdi ya da haftalık telefon konuşmalarıma gelerek benimle sohbet ederlerdi" dedi.

KORKMAZ BENİM VASİMDİR
Polis fezlekesinde göre Sedat Peker ile dışarıda bulunanlar arasındaki bağlantıyı ise Erkan Korkmaz kuruyordu. Şike soruşturması kapsamında polis tarafından gözaltına alınan şüphelilerle Sedat Peker arasındaki iletişimi sağlayan Korkmaz, cezaevinden dışarıya mesajları iletiyordu. Fezlekedeki iddiaları kabul etmeyen Peker şunları söyledi: "Basında Erkan Korkmaz vasıtası ile çeteyle irtibat kurduğum yazılmaktadır. Erkan Korkmaz ismindeki kişi T.C. Mahkemelerinin tayin ettiği, belirlediği benim 'yasal vasimdir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler