Pehlivan Kayaalp'ın tweet zaferi!

Gezi eylemcileri hakkında attığı hakaret içeren tweetlerle büyük tepki çeken güreşçi Rıza Kayaalp önce Akdeniz Oyunları'nda bayrak taşıdı şimdi de de kamu spotunda rol aldı!Milli güreşçi Rıza Kayaalp Akdeniz Oyunları açılış töreninde kafile önünde bayrak

Pehlivan Kayaalp'ın tweet zaferi!

Gezi eylemcileri hakkında attığı hakaret içeren tweetlerle büyük tepki çeken güreşçi Rıza Kayaalp önce Akdeniz Oyunları'nda bayrak taşıdı şimdi de de kamu spotunda rol aldı!

Milli güreşçi Rıza Kayaalp Akdeniz Oyunları açılış töreninde kafile önünde bayrak taşımasının ardından bu kez de gençleri spora teşvik eden kamu spotunda rol aldı.

Kayaalp Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a ''Kralsın'' diyerek gündeme gelen Marmarisli Selahi Varol ile kamera karşısına geçti.

Selahi Varol, “Vay, büyüksün, kralsın, yaparsan sen yaparsın” diyor ve Rıza Kayaalp'le güreşiyor.    

GEZİ EYLEMCİLERİNE HAKARET ETMİŞTİ

Rıza Kayaalp Gezi eylemi sırasında attığı mesajlar büyük tepki çekmişti. Milli güreşçinin Gezi eylemleri devam ederken takipçileriyle paylaştığı mesajlar şöyleydi:

“Ermenilere bıraktınız meydanı, Allah belanızı versin eylemci çapulcuları.”

“ Ermenistan halkı kutlama yapıyormuş taksimi işgal ettik türkiyeye rahatça hakaret edebiliyoruz diye.”

“Sizin yaptığınız eylemi s.... Vatan hayinleri.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor