Pazarspor'dan transfer

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Pazarspor, Silivrispor'dan defans oyuncusu Tahir Kurtuluş'u kadrosuna kattı. Kurtuluş, kulüp binasında genel kaptan Doğan İnce'nin de katıldığı imza töreniyle kendisini 2 yıllığına mavi-beyazlı kulübe bağlayan söz

Pazarspor'dan transfer
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Pazarspor, Silivrispor'dan defans oyuncusu Tahir Kurtuluş'u kadrosuna kattı.
 
Kurtuluş, kulüp binasında genel kaptan Doğan İnce'nin de katıldığı imza töreniyle kendisini 2 yıllığına mavi-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
 
Transfer hakkında açıklamada bulunan İnce, dış transferde takımlarına iyi bir oyuncu daha kazandırdıklarını belirterek, "Sezon hazırlıklarımız aralıksız devam ediyor. İyi bir sezon geçirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yeni transferimiz hayırlı olsun" dedi.
 
Yeni transfer Tahir Kurtuluş ise Pazarspor forması giyeceği için mutlu olduğunu ifade ederek, "İnşallah takım olarak iyi bir sezon geçirip taraftarımıza güzel maçlar izletiriz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor