Pazarspor'da yeni sezon toplantısı yapıldı

Spor Toto 2. Lig takımlarından Pazarspor'da, yeni sezon öncesi çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı. Geçen sezon oynadığı 34 maçta 13 galibiyet, 3 beraberlik ve 18 mağlubiyetle 42 puan toplayıp ligi 11. sırada tamamlayan mavi-beyazlılarda,

Pazarspor'da yeni sezon toplantısı yapıldı
Spor Toto 2. Lig takımlarından Pazarspor'da, yeni sezon öncesi çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.
 
Geçen sezon oynadığı 34 maçta 13 galibiyet, 3 beraberlik ve 18 mağlubiyetle 42 puan toplayıp ligi 11. sırada tamamlayan mavi-beyazlılarda, bütçe çalışmaları ve transferler konusunda kulüp başkanı Hüseyin Yangın'ın katılımıyla toplantı düzenlendi.
 
Yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı toplantı sonrası açıklamada bulunan kulüp ikinci başkanı ve genel sekreteri Doğan İnce, yaptıkları sezon değerlendirmesi sonucunda bir yol haritası belirlediklerini söyledi.
 
Toplantıda sözleşmesi sona eren teknik direktör Hasan Çelik konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını belirten İnce, şöyle devam etti:
 
"İlk olarak teknik direktörümüzle anlaşacağız. Şu an ortak paydamız Hasan Çelik ve onunla masaya oturarak yeniden birlikte olmak istediğimizi söyleyeceğiz. Bunun ardından takımımızı oluşturmaya başlayacağız. Ayrıca maçlarımızı yaptığımız sahamızın bozuk olan zemininin de düzeltilmesi için çalışma başlattık. Yüklenici firma en kısa sürede zemini yenileyip tribünlerimizin üzerini kapatarak önemli bir eksiğimizi giderecek. Yapacağımız çalışmalarla yeni sezona iyi bir başlamak istiyoruz."
 
Gelir kaynaklarının artırılması için toplantıda çeşitli fikirlerin de gündeme geldiğini kaydeden İnce, "Önümüzdeki sezon için yol haritamızı belirlemeye başladık. Bu yıl, geçen sezon yaşadığımız sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Bunun için her konuda daha titiz çalışıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler