Pazarspor'da kamp başlıyor

 3. Lig 1. Grubun güçlü ekiplerinden Pazarspor ikinci etap kamp çalışmalarının startını bugün Nevşehir’de veriyor. 28 Temmuz’da başlayan ilk etap kamp çalışmalarını önceki gün tamamlayan Mavi-Beyazlıların bugün ikinci etap kamp çalışmasının startını Nevşe

Pazarspor'da kamp başlıyor

 

3. Lig 1. Grubun güçlü ekiplerinden Pazarspor ikinci etap kamp çalışmalarının startını bugün Nevşehir’de veriyor. 28 Temmuz’da başlayan ilk etap kamp çalışmalarını önceki gün tamamlayan Mavi-Beyazlıların bugün ikinci etap kamp çalışmasının startını Nevşehir’de vermesi bekleniyor. 

 

Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı nezaretinde günü tek idmanla geçirmesi beklenen Mavi-Beyazlılarda kamp döneminde daha çok teknik ve taktiğe dayalı çalışmanın yanı sıra hazırlık maçlarına ağırlık vereceği öğrenildi. 6-7 tane hazırlık maçı oynamayı planlayan Mavi-Beyazlılar bu maçlarda eksikleri görüp yeni sezon öncesi gidermek istiyor.

 

 

 

18 Ağustos’a kadar Nevşehir’de kalacak olan Pazarspor 3 günlük izin yapacağı ve ardından da 22 Temmuz’da tekrardan kendi tesislerinde toplanacak.  İyi bir kamp döneminin ardından lige hazır girmek istediklerini belirten Tonyalı, “Bu kamp ve ardından da Pazar’da yapacağımız çalışmalarla lige hazır olarak girmek istiyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor