Pazarspor, Üsküdar'ı konuk ediyor

 Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek olan Pazarspor yeni sezonun ilk haftasında konuk edeceği Anadolu Üsküdar’ı evine eli boş göndermek istiyor. Geçtiğimiz sezon ligin son haftalarında yaşadığı puan kayıplarıyla play-off’a kalamayan Mavi-Beyazlıla

Pazarspor, Üsküdar'ı konuk ediyor

 Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek olan Pazarspor yeni sezonun ilk haftasında konuk edeceği Anadolu Üsküdar’ı evine eli boş göndermek istiyor.

 

Geçtiğimiz sezon ligin son haftalarında yaşadığı puan kayıplarıyla play-off’a kalamayan Mavi-Beyazlılar bu sezon başarılı saha sonuçları alıp 2. Lige direk yükselmek istiyor. Yarın 16.00’da başlayacak ve Pazar İlçe Stadında oynanacak olan müsabakayı Mehmet Güngör yönetecek.

 

 

Kazanarak sezona başlamayı arzuladıklarını belirten Pazarspor teknik direktörü Şevki Tonyalı, “Pazarspor olarak başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Bunu yaparken genç oyuncularımızın da kendilerini gösterip daha iyi noktalara gelmesinde etkili oluyoruz. İnanıyorum ki Anadolu Üsküdar maçıyla birlikte başlayacağımız lig maratonu hem Pazarspor için hem de genç sporcu arkadaşlarımız için hayırlı olur. Üsküdar maçında tüm taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor