Pazar Belediye Başkanına ziyaret

  Mutlu Kadıoğlu, ziyaretinde, Belediye Başkanı Basa'dan Pazarspor hentbol takımına destek isteyerek, Pazar halkı ve kurumlarının hentbol sporuna ilgi göstermelerini, destek vermelerini arzu ettiğini söyledi. Basa ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile g

Pazar Belediye Başkanına ziyaret

 

 

Mutlu Kadıoğlu, ziyaretinde, Belediye Başkanı Basa'dan Pazarspor hentbol takımına destek isteyerek, Pazar halkı ve kurumlarının hentbol sporuna ilgi göstermelerini, destek vermelerini arzu ettiğini söyledi. 

Basa ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Pazarspor, ilimizdeki ilçeler arasında tek profesyonel takım ünvanını senelerdir taşıyan bir kulübümüzdür. Pazar Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla Pazarspor hentbol takımına destek vermeye çalışacağız. Yeter ki Pazar'ın adı, Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde görünsün'' dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor