Pawel, alışma dönemini atlattı

Trabzonspor'un Al Ittihad ile oynadığı maçta takımın tek golünü atmayı başaran Pawel Brozek, gollerin devamını getirmek istediğini söyledi.Pawel, alışma dönemini atlattığını belirterek, "Bundan sonraki süreçte daha iyi bir performans ortaya koyup, 11'de k

Pawel, alışma dönemini atlattı

Trabzonspor'un Al Ittihad ile oynadığı maçta takımın tek golünü atmayı başaran Pawel Brozek, gollerin devamını getirmek istediğini söyledi.

Pawel, alışma dönemini atlattığını belirterek, "Bundan sonraki süreçte daha iyi bir performans ortaya koyup, 11'de kendime yer açmak istiyorum.

Al Ittihad maçını kaybettik ama kendi eksiklerimizi görme fırsatı bulduk. Bu anlamda gerekli olan bir maçtı diye düşünüyorum. Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip, Konyaspor galibiyetiyle zirve yarışını sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor