Passolig Trabzon'da bayanlarla başlıyor

6222 no’lu Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlemesine Dair Kanun uyarınca, 14 Nisan 2014 tarihinden itibaren tüm Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig kulüplerinin müsabakalarını oynadıkları stadyumlarda elektronik kart ve elektronik bilet uygulamasına geçiliy

Passolig Trabzon'da bayanlarla başlıyor

6222 no’lu Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlemesine Dair Kanun uyarınca, 14 Nisan 2014 tarihinden itibaren tüm Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig kulüplerinin müsabakalarını oynadıkları stadyumlarda elektronik kart ve elektronik bilet uygulamasına geçiliyor.

Trabzonspor kulübü de ligin 31. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Gaziantepspor ile oynanacak olan maç öncesi açıklama yaparak, maçı izlemeye gelecek kadın ve çocuk taraftarların www.passolig.com.tr’den kart başvurusu yapmaları gerektiğine vurgu yaptı. Açıklamada ayrıca alınan Passolig kartı için ücretsiz koltuk yüklemesi yapılması gerektiği de belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler