Passolig nedir, nasıl alınır, ne işe yarar?

Haber61.Net – Haber Servisi - Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala takımların Passolig için çabaları devam ediyor. Trabzonspor, taraftarının 9 bin 660’ı bu karta başvurarak alsa da Avni Aker’in 3’de 1’i bile bu sayı ile dolmuyor.Bu akşam Avni Aker’

Passolig nedir, nasıl alınır, ne işe yarar?

Haber61.Net – Haber Servisi - Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala takımların Passolig için çabaları devam ediyor. Trabzonspor, taraftarının 9 bin 660’ı bu karta başvurarak alsa da Avni Aker’in 3’de 1’i bile bu sayı ile dolmuyor.

Bu akşam Avni Aker’de UEFA Play Off Karşılaşması oynanacak. Rus ekibi Rostov ile oynayacak olan Bordo Mavililerin taraftarları sahaya geldiklerinde eğer Passolig kartı yanında yoksa sahaya giremeyecek. Bu da Trabzonspor’u ilk maçında yalnız kalmasına neden olacak.

TFF resmi web sitesinden Passoligi şöyle tanımlıyor

PASSOLİG’İN TANIMI

PASSOLİG Kart, taraftarların sevdikleri ile birlikte güven içinde stadyumlara gidebilmelerini ve istedikleri karşılaşmayı her türlü olumsuzluktan uzak, huzurla izlemelerini sağlıyor!

Hem kulüplere, hem de taraftarlarına büyük fırsatlar ve ayrıcalıklar sunan PASSOLİG Kart ile, Türk futbolu maddi kazancın yanı sıra, tribün huzurunu ve güvenliğini de maksimize ederek, yaşanmış olan pek çok olumsuzluğu da geçmişte bırakıyor.

14 Nisan 2014 tarihi itibariyle uygulanmaya başlanan yeni yasal düzenleme ile kağıt biletler yerini PASSOLİG Kartlar'ına bıraktı, maçlara artık sadece PASSOLİG Kart ile girilmekte. Kartlandırmanın başlamasıyla basılı bilet derdi sona erdi, maçlar elektronik biletlere tanımlanarak müsabakalara çok daha hızlı bir şekilde, beklemeden girmek artık mümkün.

PASSOLİG Kart sahibi olan sporseverlerin maç biletleri, kartlarına otomatik olarak yükleniyor. Kombine biletler de artık PASSOLİG Kartlar'ına tanımlanıyor. Satın alınan maçın bilgisi, tüm detaylarıyla kart sahibinin e-posta adresine ve cep telefonuna gönderiliyor. Ayrıca kart sahipleri maç günleri stadyumlarda konumladırılan el terminalleri aracılığıyla bilet bilgilerinin yazılı çıktısını alabiliyor. Kart sahipleri yükledikleri maça ilişkin her türlü detaylı bilgiye rahatlıkla ulaşabiliyor.

Taraftarların PASSOLİG Kart ile kazandıkları avantajlar yalnızca futbol müsabakaları ile sınırlı kalmıyor. Anlaşmalı şehirlerdeki toplu taşıma araçlarında ulaşım kartı olarak kullanılabilen PASSOLİG Kartlar'la kişiye özel kampanyalardan da yararlanılabiliyor. Ayrıca isteyen taraftarlar PASSOLİG Kart’larını kredi kartı olarak da tercih edebiliyor.

Siz de PASSOLİG'in sihirli dünyasına hemen başvurun, bu benzersiz dünyanın sunduğu deneyim ve ayrıcalıkları yaşamaya başlayın.

NE SAĞLAR?

PASSOLİG Kart, taraftarların stadyumlarda sevdikleri ile birlikte güven içinde maçları izleme fırsatı sunar. Ayrıca günlük hayatın bir çok alanında kullanılabilen PASSOLİG Kart, sporseverlere özel fırsat ve kampanyalardan yararlanma imkanı sağlar.

PASSOLİG Kart'ınızla,

 Stadyum önlerinde kuyruklarda beklemezsiniz.

 Kendi koltuğunuzda oturarak, herhangi bir olumsuzluğa maruz kalmadan, sevdikleriniz ile birlikte rahat ve medeni bir şekilde maç izlemenin keyfini yaşarsınız.

 Maç öncesi stadyum etkinliklerinden faydalanır, hediye bilet ve promosyonlar kazanma şansı yakalarsınız.

 Farklı bir karta ihtiyaç duymadan anlaşmalı şehirlerde toplu taşıma araçlarında seyahat edebilirsiniz.

 PASSOLİG Kart ile üzerinizde nakit para taşımaya gerek kalmadan stadyumlardaki kafe ve büfelerde alışverişlerinizi yapabilir, böylelikle madeni para taşımak zorunda kalmaz ve stadyum girişlerinde sorun yaşamazsınız.

 Temassız kullanım özelliği sayesinde, şifreyle uğraşmadan 50’ye kadar olan ödemelerinizi 1 saniye içerisinde gerçekleştirebilirsiniz.

 Onlarca ayrı sektörden lider markanın, size özel promosyon ve indirimlerinden faydalanabilirsiniz.

NASIL ALINIR?

1. Aşağıdaki ‘Hemen Başvur’ butonuna tıklayarak ulaşabileceğiniz başvuru formuna bilgilerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde girin.

2. Cep telefonunuza gönderilen SMS şifresini ilgili alana girerek, ilk aşamayı tamamlayın.

3. Kart tipinizi seçin.

4. Fotoğrafınızı yükleyin ve ödeme aşamasına geçin.

5. Ödemenizi gerçekleştirin.

6. PASSOLİG Kart’ınız kurye aracılığıyla belirttiğiniz adrese gönderilecektir. Ayrıca dilerseniz kartınızı belirli PTT şubelerinden ya da stadyum gişelerinden de teslim alabilirsiniz.

Finansal Katkısı?

Türk futbolunun uluslararası rekabette daha üst sıralara gelebilmesi, ülkemizin Avrupa ve dünyada daha başarılı olabilmesi için futbola daha fazla yatırım yapılması, kulüpler için taraftara ilave külfet getirmeyen yeni gelir modellerinin geliştirilmesi gerektiğine inanıyoruz.

Bu amaçla “PASSOLİG” döneminin başlamasıyla kulüplerimizle, taraftarlarla ve TFF ile birlikte Türk futbolunun daha da gelişmesi için çalışıyoruz.

6222 sayılı ‘SPORDA ŞİDDET VE DÜZENSİZLİĞİN ÖNLENMESİNE DAİR KANUN’un spor alanlarının güvenlik ve düzenine ilişkin tedbirleri düzenleyen 5. maddenin 4. ve 5. fıkralarında belirtilen donanım ve altyapının kurulması gibi oldukça yüklü masraflarını üstlenerek Türk futbolunun ivme kazanarak gelişeceğine inanıyoruz.

Dünyanın marka değeri en yüksek ve paralel olarak seyir zevkinin katlandığı ligler ile liglerimizin aynı kalitede hatta bu yeni dönemle beraber daha da iyi olmasını hedefliyoruz.

PASSOLİG Kartlar ile Türk futboluna büyük katkılar sağlamaya hazırız.

PASSOLİG dünyası ile;

Türk futboluna, proje süresince PASSOLİG Kartlar vasıtasıyla yaratılacak gelirlerle oluşacak en az 150.000.000 TL tutarında nakit akışı sağlanacak. Kulüplerimiz oluşan bu ciddi gelir havuzundan kendi kartları oranında pay alacak.

Kulüplerimizin, 53,000,000 $ maliyeti olan dünya standartlarında güvenlik ve geçiş kontrol sistemleri yatırımlarını da üstleniyoruz. Bu sayede kulüplerimizi ciddi bir yatırım maliyetinden kurtarıyoruz.

Sistem sayesinde Türk futbolunun büyük sorunlarından biri olan stadyum olayları en aza inecek. Böylelikle daha fazla seyirci maçlara gelip, takımlarını destekleyebilecek. PASSOLİG Kartlar, kulüplerimiz için büyük bir maddi kayıp olan saha kapatma ve para cezalarının bir daha oluşmaması için çok önemli bir araç olacak.

PASSOLİG Kart vize bedellerinin sadece 7,95 TL’si kartları basan finansal kuruluş tarafından alınırken, geri kalan tutarın tamamı kulüplerimize finansal katkı sağlamak üzere oluşturulan gelir havuzuna aktarılmaktadır. Ayrıca sitede gördüğünüz üzere PASSOLİG Kart sahibi taraftarlara sunulan kampanya ve avantajlar dünyası, vize bedellerinin çok üzerinde bir maddi değer yaratmaktadır.

Ayrıca PASSOLİG Kartlar'ı ile yapılan alışverişlerden de kulüpler ciddi maddi kazanım sağlayacak. Her satılan kartın yanında alışverişlerde kullanılan her kartta Türk futboluna finansal bir artı değer yaratacak.

 Türk futbol camiasına ek gider oluşturmadan, kazanılan bu gelirler ile Türk futbolunun uluslararası arenada sahaya daha güçlenerek çıkacağına inanıyoruz.

“PASSOLİG” dönemi ile Türk Futbolunun altın döneminin başlamasını diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor