Passolig komedisi!

Türkiye Futbol Federasyonu lig devam ederken aldığı kararla Passolig uygulamasına geçmişti. Üstelik hiçbir kulübün herhangi bir hazırlığı ve altyapısı yokken…Uygulama daha ilk çıktığı hafta Haber61 TV’de yayınlanan Haberiniz Olsun programında sert bir şek

Passolig komedisi!

Türkiye Futbol Federasyonu lig devam ederken aldığı kararla Passolig uygulamasına geçmişti. Üstelik hiçbir kulübün herhangi bir hazırlığı ve altyapısı yokken…

Uygulama daha ilk çıktığı hafta Haber61 TV’de yayınlanan Haberiniz Olsun programında sert bir şekilde eleştirilerek uygulamanın gelecek haftalarda büyük bir rezalete neden olacağı konuşulmuştu. Üstelik programda futbol severlerin bu uygulama nedeniyle tribünlere gidemeyeceği ve maçların boş tribünlere oynanacağı da dile getirilmişti.

İŞTE O PROGRAMIN İLGİLİ BÖLÜMÜ TIKLAYIN

Ve Passolig uygulamasına sezon içinde geçilmesi bilindiği gibi ligdeki tüm maçların neredeyse seyircisiz oynanmasını sağlayarak büyük bir skandala imza atıldı.

Bu rezaletin farkına varan TFF dün akşam oynanan Türkiye Kupası Finali’nde ise Passolig uygulamasını pasifleştirdi. Passolig uygulamasının, tarihi, oynanacağı yer, hatta saati belli olan final maçında değil de ligde uygulanması şaşkınlık yarattı.

TFF dün akşam oynanan Eskişehirspor – Galatasaray maçında sahaya yağmur gibi yağan meşaleler ve tribündeki olaylara göz göre göre önlem alamamasıyla ne kadar iş bilmez bir federasyonun Türk futbolunu yönettiğini gözler önüne serdi.

Bugün yaşanan bir diğer gelişme de ise  Ankara 16. Tüketici Mahkemesi 'Tüketici kitlesinin mağduriyetine sebep olmamak için' uygulamanın durdurulmasına kararı verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor