Paşa galibiyetle tanıştı

 Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor'u konuk eden Kasımpaşa, karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmada İstanbul temsilcisine galibiyeti getiren golleri 28. dakik

Paşa galibiyetle tanıştı

 

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor'u konuk eden Kasımpaşa, karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmada İstanbul temsilcisine galibiyeti getiren golleri 28. dakikada Hakan Özmert ile 83. dakikada Hüseyin Kala kaydetti. Kardemir Karabükspor'un tek golünü ise 45. dakikada Florin Cernat kaydetti.

Kasımpaşa ligin 3. haftasında deplasmanda Elazığspor'a konuk olurken Kardemir Karabükspor ise sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek.

Müsabakayı, Kasımpaşa’nın geçen sezondan kalan seyircisiz oynama cezası nedeniyle, sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocuklar, ücretsiz olarak izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler