Parola;Gol yeme....

 Tolunay Kafkas öğrencileriyle yaptığı toplantıda, “Trabzonspor her zaman sahaya kazanmak için çıkar. Eğer bunu gol yemeden başarırsak, büyük avantaj sağlarız” dedi. Orduspor galibiyetinin ardından Trabzonspor’da gözler hemen Sivasspor mücadelesine çevril

Parola;Gol yeme....

 

Tolunay Kafkas öğrencileriyle yaptığı toplantıda, “Trabzonspor her zaman sahaya kazanmak için çıkar. Eğer bunu gol yemeden başarırsak, büyük avantaj sağlarız” dedi.
 
Orduspor galibiyetinin ardından Trabzonspor’da gözler hemen Sivasspor mücadelesine çevrilmişti. Tolunay Kafkas, yardımcılarıyla birlikte rakibi en ince ayrıntısına kadar analiz etmek için günlerce çalıştı. 

Sivas’ın güçlü ve zayıf yönlerini belirledi. Dün öğrencileriyle yaptığı toplantıda rakibin güçlü ve zayıf yönlerini anlattı. Tolunay Kafkas, “Eneramo’ya atılan uzun toplara dikkat etmemiz gerek. Savunmada bir anlık hata pahalıya patlayabilir” dedi.

Oyuncularına, kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyleyen Kafkas, “Bizim için rakibin ve maçın nerede oynandığının önemi yok. Her zaman galibiyet için sahaya çıkarız. Eğer gol yemeden kazanırsak, turu büyük ölçüde garantileriz” tespitinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor