Parola galibiyet

Süper Final’de hafta sonu Avni Aker Stadı’nda Beşiktaş karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor’da başarılı savunma oyuncularından Giray Kaçar, bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılarak kendilerini affettirmek istediklerini söyledi. Fenerbahçe maçında aldıkları

Parola galibiyet

Süper Final’de hafta sonu Avni Aker Stadı’nda Beşiktaş karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor’da başarılı savunma oyuncularından Giray Kaçar, bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılarak kendilerini affettirmek istediklerini söyledi.

 

Fenerbahçe maçında aldıkları mağlubiyet sonrasında Bordo-Mavili taraftarları hayal kırıklığına uğrattıklarını belirten Giray Kaçar, “Bu kez Beşiktaş ile oynayacağımız zorlu maçı kazanarak taraftarları sevindireceğiz” dedi.

 

Bu sezon ligde derbi maçlarda istedikleri sonuçları elde edemediklerini belirten Giray Kaçar, “Beşiktaş’ı taraftarlarımızın desteğiyle yenerek Süper Final’de ki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Ligin ikinci yarısında rakibimizi İstanbul’da yendik. Burada da yenerek bir derbi maçı kazanmak istiyoruz. İyi şekilde mücadele edersek kazanacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

 

Taraftarlara da seslenen Giray Kaçar, “Bu zorlu karşılaşmada bize destek olmalarını istiyoruz. Bu zamana kadar aldığımız kötü sonuçlarla kendilerini çok üzdük. Bunun farkındayız. Ancak Beşiktaş karşısında alacağımız galibiyetle taraftarlarımızı mutlu edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler