Paris'te Trabzon'a ödül

Paris’teki gurbetteki hemşerilerimiz başarılarını bu yıl da bir ödülle taçlandırdı.Faaliyetlerini aktif olarak sürdüren sivil toplum örgütlerinin çalışmalarının ödüllendirildiği gecede, Paris Trabzonlular Derneği, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ikincilik

Paris'te Trabzon'a ödül

Paris’teki gurbetteki hemşerilerimiz başarılarını bu yıl da bir ödülle taçlandırdı.

Faaliyetlerini aktif olarak sürdüren sivil toplum örgütlerinin çalışmalarının ödüllendirildiği gecede, Paris Trabzonlular Derneği, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ikincilikle ödüllendirildi.

Fransa’nın başkenti Paris’in en önemli belediyelerinden Epinay- Sur- Seine Belediye'sinin geçtiğimiz yıl başlattığı “Yılın en başarılı sivil toplum örgütleri” dalında ikincilikle ödüllendirilen Paris Trabzonlular Derneği, Kültür dalında Trophées du Benevolat 2012 adı verilen ödüle layık görüldü.

Geceye, Paris Trabzonlular Derneği adına katılan Başkan Bülent Cumhur, ödülü Belediye Başkanı Hervé Chereau'nun elinden aldi.

450.20120302174905.jpg

Başkan Cumhur ödülü alırken yaptığı konuşmada, derneklerinin Paris’te aktif olarak çalışmalar yapan derneklerin başında geldiğini, Karadeniz kültürünü Paris’te de sergilemekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Ödülü ikinci kez kazanmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyleyen Başkan Bülent Cumhur, ödülün kendileri için motivasyon olduğunu, gelecek yıl birinci olmak için şimdiden çalışmalara başladıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler