Parayı kim verirse Volkan'ı o alır!

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Volkan Şen'e bir çok kulübün talip olduğunu dile getirdi.Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Anderlecht karşısına kazanmak için çıkacaklarını belirtti. Yazıcı, "İlk maçta ne umduk, ne bulduk. Aynı şeyin tersi

Parayı kim verirse Volkan'ı o alır!

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Volkan Şen'e bir çok kulübün talip olduğunu dile getirdi.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Anderlecht karşısına kazanmak için çıkacaklarını belirtti. Yazıcı, "İlk maçta ne umduk, ne bulduk. Aynı şeyin tersi orada olabilir. Futbolda her netice var" dedi.

Belçika yolculuğu öncesi basın mensuplarının Anderlecht maçıyla ilgili sorularını cevaplayan Başkan İbrahim Yazıcı, "Bursa'da ne tememni ettik, ne bulduk. Aynı şeyin tersi orada olabilir, futbolda her netice var. Hiç kimse yenilecek diye sahaya çıkmıyor. Biz de kazanmak için sahaya çıkacağız" diye konuştu.

"HOCAMIZ ŞANS VERDİ, AMA KARŞILIK ALAMADI"

Volkan Şen, Sercan ve İbrahim Kaş'ın takımdan gönderilme konusunu da değerlendiren Yazıcı, "Her kulüpte yaşanan şeyler. Teknik direktör bazı kişiler ile 'Ben çalışmayacağım' dedikten sonra artık ne olabilir ki? Herhalde bu arkadaşlara çok şans verdi, ama karşılığını alamadı. Bundan sonra çalışmak istemediğini söyledi. Bu da çok doğal bir şey" dedi.

"HAKSIZLIĞI DÜZELTTİLER"

TFF'nin verilen 5 maçlık tarafsız sahada seyircisiz oynama cezasını 2 maça indirmesinin hatırlatılması üzerine Başkan Yazıcı şunları söyledi:

"Biz bekliyorduk zaten. Haksızdı, bu haksızlığı düzelttiler. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

"FAZLA PARAYI VEREN ALIR"

Volkan Şen'e bir çok kulübün talip olduğunu sözlerine ekleyen Yazıcı, "Kesinleşen bir şey yok. İmza atılmadıkça hiç bir zaman birşey söylenmez. Trabzon da var, başka kulüpler de var. Fazla parayı veren alır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor