Papadopoulos'un son durumu!

HABER61.NET-SPOR SERVİSİ Trabzonspor'un doktoru Hakan Bozdoğan dün akşam Avrupa Ligin'de Varşova ile kaşılaşırken yaşanan sakatlıklarla alakalı bilgi verdi bunlardan bisi de Avraam Papadopoulos. Doktor Bozdoğan; "“Avraam’ın sol elmacık kemiğinde kırık tes

Papadopoulos'un son durumu!
HABER61.NET-SPOR SERVİSİ
 
Trabzonspor'un doktoru Hakan Bozdoğan dün akşam Avrupa Ligin'de Varşova ile kaşılaşırken yaşanan sakatlıklarla alakalı bilgi verdi bunlardan bisi de Avraam Papadopoulos. Doktor Bozdoğan; "“Avraam’ın sol elmacık kemiğinde kırık tespit ettik. Bu sabah küçük bir operasyon geçirdi. Sağlık durumu iyi. Ancak birkaç gün dinlendikten sonra özel bir maske ile antrenmanlara başlayabilir” dedi.
 
Bu açıkalmaların ardından Trabzonspor'un basın sözcüsü Köksal Güney ile görüştük. Güney, "Dün akşam Papadopoulos'un sol elmacık kemiğinden ameliyat olduğunu ve şuanda durumun iyi olduğunu, Teknik heyetin karar vermesi durumda hemen maç oynayacak durumda" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler