Öztürk'ten 1461 açıklaması

“Gelişme olursa, biz açıklayacağız” Akçaabat Sebatspor’un eski Başkanı ve Trabzon’un Ankara’daki başarılı işadamı olarak öne çıkan isimlerinden Zeki Öztürk, önceki gün basında kendisiyle ilgili olarak çıkan haberlere açıklık getirdi.  Öztürk, 1461 Trabzon

Öztürk'ten 1461 açıklaması
“Gelişme olursa, biz açıklayacağız”
 
Akçaabat Sebatspor’un eski Başkanı ve Trabzon’un Ankara’daki başarılı işadamı olarak öne çıkan isimlerinden Zeki Öztürk, önceki gün basında kendisiyle ilgili olarak çıkan haberlere açıklık getirdi. 
 
Öztürk, 1461 Trabzonspor takımı ile ilgili taleplerinin iki yıldan beri kamuoyu tarafından da bilindiğini, bunu zaman zaman kendilerinin de dile getirdiğini ifade ederek şunları söyledi: “1461 Trabzonspor ile ilgili talebimizde, Trabzonspor takımının altyapısı olmak kaydıyla takımın devri konusunda yetkili arkadaşlarımızla da zaman zaman görüşmelerimiz olmuştur. Ancak son dönemlerde bazı gazete ve internet haber sitelerinde 1461 Trabzonspor takımına talip olduğumuz yönünde tarafımızdan yapılmış gibi gösterilen bazı haberler yer almaktadır.
 
Özellikle yeni yönetim döneminde hiçbir basın kuruluşuna veya basın mensubuna bu konuyla ilgili açıklama yapmadığımızı vurgulamak isterim. Konuyla alakalı yeni bir gelişme olduğu takdirde zaten bizler bunu bütün basın kuruluşlarımızın da yer alacağı bir basın toplantısıyla duyuracağımızı belirtmek isterim. Bu sebeple de bizim adımıza yapılmış gibi gösterilerek basın-yayın organlarına geçilen haberin tarafımızdan yapılmadığını ifade eder, dikkate alınmamasını rica ederim.”
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler