Özkul,"Sahadan iyi sonuçla ayrılacağız"

Giresunspor, yarın İstanbul'da karşılaşacağı Tepecikspor maçından da puan hedefliyor.Yenilenmiş kadrosuyla ikinci yarıya başlayan ve oynadığı iki deplasman maçından da puan alan bugün İstanbul'a geçerek bu maçın son çalışmasını yapacak olan yeşil beyazlı

Özkul,"Sahadan iyi sonuçla ayrılacağız"

Giresunspor, yarın İstanbul'da karşılaşacağı Tepecikspor maçından da puan hedefliyor.

Yenilenmiş kadrosuyla ikinci yarıya başlayan ve oynadığı iki deplasman maçından da puan alan bugün İstanbul'a geçerek bu maçın son çalışmasını yapacak olan yeşil beyazlı ekipte sarı kart cezalısı Sedat Yeşilkaya'nın dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Tepecikspor maçına iyi hazırlandıklarını ve bu maçın önemini iyi bildiklerini kaydeden Basın Sözcüsü İbrahim Özkul, ligde kalan maçlarının kendileri açısından final niteliğinde olduğunu söyledi. 
 
ÖZKUL: "SAHADAN İYİ SONUÇLA AYRILACAĞIZ" 
 
Özkul, ikinci yarı deplasmanlarda yenilmediklerini hatırlatarak, Tepecikspor karşısında da sahadan iyi bir sonuçla ayrılacaklarını kaydetti. Özkul, "3 puan kazandığımız Çankırıspor galibiyetinin ardından bir çıkış yakalamamız için Tepecikspor'u da yenmeliyiz. Sedat Yeşilkaya dışında eksiğimiz yok.
 
Bu maçın önemini biliyoruz ve ona göre hazırlandık. Rakip sahanın zemini suni çim olduğu için hep sentetik sahalarda çalıştık. Tek amacımız bu deplasmandan da puan almak. Ama bu kez 3 puana göz koyduk. Bu maçı alıp önümüzdeki maçlara bakacağız. Hedefimiz iç sahada maç kaybetmemek, deplasmanlarda da mümkün olduğu kadar fazla puan toplamak. Bunu başaracağımıza inanıyorum, bundan da kimsenin şüphesi olmasın" dedi. 
 
GURBETÇİLER DESTEĞE HAZIR 
 
Bu arada İstanbul'da yaşayan Giresunspor taraftarları büyük bir heyecan içerisinde Tepecikspor maçını beklemeye başladı. Gurbetçi taraftarlar, İstanbul'da bulunan dernekler aracılığıyla hafta içerisinde organize edilen program dahilinde yarın oynanacak Tepecikspor karşılaşmasında yeşil beyazlı ekibi destekleyecek. Tepecikspor kulübünün ise Giresunsporlu taraftarlara 700 kişilik yer ayırdığı öğrenildi. 
 
MAÇI LEVENT AKTAN YÖNETECEK 
 
Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı İzmir Bölgesi hakemlerinden Levent Aktan yönetecek. Giresunspor'un bu maçta sahaya şu kadroyla çıkması bekleniyor: 
 
Recep - Berkan, Süleyman, Sefa, Hüsamettin - Aydın, Ramazan, Necati, Cihan - Tayfun, Ergün

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor