Özkul,"Bu maçta hata lüksümüz yok"!

Giresunspor'un Tepecikspor'a yenilerek küme düşme hattına inmesi, moral bozukluğuna yol açtı.Bu hafta oynayacağı Turgutluspor maçının ilk hazırlığını yapan Giresunspor'un basın sözcüsü İbrahim Özkul, Tepecikspor maçında hiç tahmin etmedikleri bir yenilgi

Özkul,"Bu maçta hata lüksümüz yok"!

Giresunspor'un Tepecikspor'a yenilerek küme düşme hattına inmesi, moral bozukluğuna yol açtı.

Bu hafta oynayacağı Turgutluspor maçının ilk hazırlığını yapan Giresunspor'un basın sözcüsü İbrahim Özkul, Tepecikspor maçında hiç tahmin etmedikleri bir yenilgi aldıklarını ancak bu maçın geride kaldığını ve iç sahada oynayacakları maçı düşündüklerini söyledi.
 
Artık telafisi olmayan haftalara girdiklerini, bu hafta pazar günü hayati bir maça çıkacaklarını hatırlatan İbrahim Özkul, " Tepecikspor karşısında kaybetmemiz Turgutluspor maçını bizim için daha önemli hale getirdi. Ekibimiz moralsiz ama bunu kısa sürede üzerlerinden atacaklarına inanıyorum" dedi. " Turgutluspor maçını mutlaka kazanmalıyız" diyen İbrahim Özkul, "Hafta sonu sahamızda 6 puanlık bir maça çıkacağız.
 
Bu maçta artık hata yapma lüksümüz yok. Çok iyi hazırlanacağız ve sahadan galip ayrılan taraf biz olacağız" diye konuştu. İlk maçta 3-1 yenildikleri Turgutluspor karşısına ikili averajı da düşünerek çıkacaklarını ifade eden İbrahim Özkul, bu maçtan hem galip ayrılmak hem de averajı düzeltmek için mücadele edeceklerini kaydetti. Özkul, bilet fiyatlarında herhangi bir değişikliğe gitmediklerini ancak bu önemli maçta taraftarları tribüne beklediklerini sözlerine ekledi. 
 
AYDIN CEZALI SEDAT SAHADA 
 
Tepecikspor karşısında sarı kart gören Aydın Kuzu, cezalı duruma düştü. Aydın, Turgutluspor maçında forma giyemezken cezalı Sedat Yeşilkaya ise cezasını tamamladı. Yeşil beyazlılarda Necati'nin sakatlığının devam ettiği açıklandı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor