Özke: "Takımımız galip gelemiyor"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Balıkesirspor'u konuk edecek 1461 Trabzon'da, kulüp başkanı Metin Özke, ''Balıkesirspor maçı mutlaka ve mutlaka galip gelmek zorunda olduğumuz bir karşılaşma'' dedi.  Özke, yaptığı açıklamada, futbolcu

Özke: "Takımımız galip gelemiyor"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Balıkesirspor'u konuk edecek 1461 Trabzon'da, kulüp başkanı Metin Özke, ''Balıkesirspor maçı mutlaka ve mutlaka galip gelmek zorunda olduğumuz bir karşılaşma'' dedi.

 

Özke, yaptığı açıklamada, futbolcularıyla her gün bir araya gelerek sorunlarına çözüm bulmaya çalıştıklarını belirterek, ''Ortada bir başarısızlık var, takımımız galip gelemiyor. Bu konuda futbolcularımızla bire bir konuşuyoruz. Oyuncularımız, genç ve tecrübesiz olduğundan dolayı da geri düştükleri maçta oyunu çeviremiyorlar. Öne geçtiğimiz maçlarda ise galip gelmeyi başarıyoruz'' dedi.

 

Maddi ve manevi olarak gerekeni yaptıklarına inandıklarını ifade eden Özke, ''Böylesine özverili çalışmamızın sonunda, ortadaki başarısızlık tablosu bizleri üzüyor. Hafta sonu sahamızdaki Balıkesirspor maçının hazırlıklarına başladık. Bu maç bizim için bir dönüm noktası. Kaybettiğimiz takdirde çok sıkıntı yaşarız. Kazandığımız takdirde bizim için büyük moral olur. Mutlaka ve mutlaka galip gelmek zorunda olduğumuz bir karşılaşma. Artık puan kayıplarının telafisi olmayan haftalara girdik, kaybedilen her puanın önemi büyük. Futbolcularımız da bunun bilincinde olmak zorunda'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor