Özke: Maçlarımız final havasında

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon Kulübü Başkanı Metin Özke, ''Önümüzde 5 final maçımız kaldı, bu maçlar ligdeki kaderimizi belirleyecek'' dedi.  Özke, yaptığı açıklamada, hafta içinde sahalarında oynadıkları maçta Tokatspor'u ma

Özke: Maçlarımız final havasında

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon Kulübü Başkanı Metin Özke, ''Önümüzde 5 final maçımız kaldı, bu maçlar ligdeki kaderimizi belirleyecek'' dedi.

 

Özke, yaptığı açıklamada, hafta içinde sahalarında oynadıkları maçta Tokatspor'u mağlup ederek ikinci yarıda ilk galibiyetlerini aldıklarını ve kötü gidişe dur dediklerini belirterek, ''Aldığımız bu 3 puan ile ligin en alt sırasından kurtulma mücadelesi veren bir ekip olarak, iki basamak yukarı çıkmayı başardık. Önemli olan bu galibiyet serimizi devam ettirmektir. Futbolcularımı Tokatspor karşısında gösterdiği mücadeleden dolayı kutluyorum'' diye konuştu.

 

Bir galibiyete çok ihtiyaçları olduğunu ve bunu da başardıkları için mutlu olduklarını ifade eden Özke, şöyle devam etti:

 

''Aslında daha önce galip gelmeyi başarabilseydik, takımımız çok daha iyi yerlerde olacaktı. Çünkü maç kazanamamak takımın üzerinde olumsuz etki yarattı. Önümüzde 5 final maçımız kaldı. Bu maçlardan alacağımız sonuçlar ligdeki kaderimizi belirleyecek. İlk önce önümüzdeki hafta oynayacak olduğumuz Kocaelispor maçına odaklanmalıyız.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor