Özkan Sümer’i şiddetle kınıyorum

Abdi Serdar Üstünsalih toplantının başında yaşanan gerginlik için özür dileyerek ikinci defa konuşma yaptı.KUMARBAZ ÇOK TEHLİKELİ BİR SÖZÜstünsalih, “bu kardeşiniz iki üniversite bitirmiş, nerede ne konuşacağını bilen bil insanım. Özkan Sümer, burada bizi

Özkan Sümer’i şiddetle kınıyorum

Abdi Serdar Üstünsalih toplantının başında yaşanan gerginlik için özür dileyerek ikinci defa konuşma yaptı.

KUMARBAZ ÇOK TEHLİKELİ BİR SÖZ

Üstünsalih, “bu kardeşiniz iki üniversite bitirmiş, nerede ne konuşacağını bilen bil insanım. Özkan Sümer, burada bizim mesleğimiz açısından en tehlikeli lafı etti. Kumarbaz sözüne alındım.. Kumarbaz edasıyla diyor. Onu şiddetle kınıyorum. Alınganlık gösteriyorum. Kumarbaz kelimesini üstüme alınmıyorum. Bu laf çok tehlikeli bir laf. Trabzonspor’un hiçbir şeyi gizli olamaz. Saklayamazsınız. Bugün yapılan işllemleri 30’una kadar saklayabilirsiniz o zaman açıklamanız lazım. Söylediği lafın nereye gittiğini bilmiyor. O zaman Denetleme kuruluda kumarbaz.

AKYAZI'NIN İSİM HAKKI BİZİM

Trabzonspor’un en önemli kaynaklarından biri Akyazı stadı idi. Buradan gelecek parayı borcun azaltılması için kullanacağız. Akyazı stadının isim hakkı bizde spor kompleksinin isim hakkı bizde değil. Gençlik ve spor il müdürlüğündedir. Biz Akyazı’ya isim vermedik. Orada stadın isim kullanma hakkı bizimdir. Bugüne kadar bir isim zikretmedik. Buranın değeri 100 Milyon TL’nin üzerindedir. Buranın ismini gönül ister ki büyüklerimizden birinin ismini verelim. Ama maddi bir durumda söz konusu.

BİZ SPOR OKULU AÇMAK İSTİYORUZ

Kolej ve spor okulu farklı yapılar. Kolej spor kulübüne yönetici yetiştirmek için kurulur. Biz spor okulu açmak istiyoruz. Bu diğerlerinden farklı bir durum.

SERMAYEMİZİ ERTIRMAMIZ LAZIM

Mali yapımızı düzelteceğimizi UEFA’ya belirttik. Yapamazsak zaten UEFA’nın yaptırımları var. UEFA ayağını yorganına göre uzat dedi. Sermayemizi borcumuza göre yapılandırmaya çalışıyoruz. SPK ve Borsa İstanbul çalışmalarımız var. 5 tane şirketimiz var. Bu şirketleri birleştiriyoruz. Şirketler arasında alacak verecek meseleleri var. Bunları yapmaya çalışıyoruz. Sermayemizi ilk olarak 100 milyona çıkarmamız lazım. Bir stratejik hata yaptık. Mali kuruldan yetki alırken 100 milyon aldık. 125 milyona çıkarmamız gerekecek. Kaynağımızda hazır. Kasada 190 milyon bir banka kredisi var. Bu parayı da harcamaya niyetimiz yok.

PASSOLİG ZORUNLU BİR UYGULAMA

Passolig uygulaması zorunlu bir uygulama ama bu işi yapan firmanın Türkiye'de alt yapısı yeterli değil. Bu uygulama İtalya'da yapıldı ama kaldırılşdı. Bunun 200 Bin TL cezası var.  Her maç için bu cezayı yatırmanız lazım. Bizde isteriz herkes gelsin. Bununla ilgili yapabilecek olduğumuz çok fazla bir şey yok. Bağışlar sermeye olarak kabul edildiyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor