Özkahya'ya; "Böyle gitmez"

Her ay planlı olarak yapılan hakem ve gözlemciler toplantısı dün İstanbul'da yapıldı. Gözler Fenerbahçe-Gaziantepspor maçının hakemi Ali Palabıyık ile Başakşehir-Trabzonspor maçının hakemi FIFA Kokartlı Halis Özkahya'nın üzerindeydi. Hem Özkahya ve hem de

Özkahya'ya; "Böyle gitmez"

Her ay planlı olarak yapılan hakem ve gözlemciler toplantısı dün İstanbul'da yapıldı. Gözler Fenerbahçe-Gaziantepspor maçının hakemi Ali Palabıyık ile Başakşehir-Trabzonspor maçının hakemi FIFA Kokartlı Halis Özkahya'nın üzerindeydi. Hem Özkahya ve hem de yardımcısı Mustafa Emre İyisoy üzgün göründü. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp hakemlere, "Maçlarda yanlış karar verebilirsiniz ancak otoritenizi yitirdiğiniz zaman korkaklıkla, kararsızlık başlar. O zaman da hakem olamazsınız" biçiminde ifadeler kullandığı öğrenildi. 

Collina seni takip ediyor 

Özkahya'ya bir eleştiri de UEFA Hakem Komitesi Üyesi, hakem ve gözlemci eğitmeni ve aynı zamanda UEFA'nın Türkiye sorumlusu olan Jaap Uilenberg'den geldi. Uilenberg'in, "Hakem otoriteli olmalı. Otoriteyi yitiren hakem sahada karar vermekte zorlanır. UEFA Hakemler Başkanı Collina seni yakından takip ediyor. Biraz korkak hareket ettin. Böyle gitmez" dediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler