Özkahya ve Özkalfa'ya görev verildi

FIFA kokartlı hakemlerimizden Tolga Özkalfa ve Halis Özkahya'ya uluslararası görev verildi.FIFA kokartlı hakemler Tolga Özkalfa ve Halis Özkahya yarın yapılacak uluslararası hazırlık karşılaşmalarında görev alacak.Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya

Özkahya ve Özkalfa'ya görev verildi

FIFA kokartlı hakemlerimizden Tolga Özkalfa ve Halis Özkahya'ya uluslararası görev verildi.

FIFA kokartlı hakemler Tolga Özkalfa ve Halis Özkahya yarın yapılacak uluslararası hazırlık karşılaşmalarında görev alacak.

Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Tolga Özkalfa, Malta'da Malta ile Orta Afrika Cumhuriyeti arasında oynanacak maçı yönetecek. Yarın TSİ 21.30'da başlayacak maçta Özkalfa'nın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ile Emre Eyisoy yapacak.

Halis Özkahya da Galler ile Macaristan Ümit Milli takımları arasındaki özel maçı yönetecek. Galler'in Haverfordwest kentindeki Conygar Bridge Meadow Stadı'ndaki karşılaşma yarın TSİ 20.00'de başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler