Özil Madrid'ten neden ayrıldı?

Real Madrid'de Dünya'nın ağzını açıkta bırakan bir futbol sergileyen Türk futbolcu Mesut Özil, ani gerçekleşen Arsenal transferini ve Ancelotti ile arasında yaşananları anlattı..MESUT'UN AYRILMASINDA SUÇLU ANCELOTTİFransız televizyonu TF1'e ayrılışının se

Özil Madrid'ten neden ayrıldı?

Real Madrid'de Dünya'nın ağzını açıkta bırakan bir futbol sergileyen Türk futbolcu Mesut Özil, ani gerçekleşen Arsenal transferini ve Ancelotti ile arasında yaşananları anlattı..

MESUT'UN AYRILMASINDA SUÇLU ANCELOTTİ

Fransız televizyonu TF1'e ayrılışının sebeplerini açıklayan Mesut "Hocamın bana inandığını ve güvendiğini göstermesi benim için çok önemli. Sezon bittiğinde Real'de kalacağım hakkında hiç şüphem yoktu. Ancak aniden bazı şeyler değişti ve Ancelotti bana olan güvenini kaybetti. Şu an Arsenal'de tam tersini hissediyorum ve çok mutluyum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler