Özil ile Veli birbirine girdi!

2014 Dünya Kupası C Grubu eleme maçında Almanya sahasında Avusturya ile karşılaşırken maç içerisinde Mesut Özil ile Veli Kavlak'ın tartışması gecenin konuşulan olayları arasında yer aldı.Allianz-Arena'da oynanan maçı Almanya 3-0 kazanırken karşılaşmada bi

Özil ile Veli birbirine girdi!

2014 Dünya Kupası C Grubu eleme maçında Almanya sahasında Avusturya ile karşılaşırken maç içerisinde Mesut Özil ile Veli Kavlak'ın tartışması gecenin konuşulan olayları arasında yer aldı.

Allianz-Arena'da oynanan maçı Almanya 3-0 kazanırken karşılaşmada bir pozisyon sonrası iki gurbetçi oyuncu Veli Kavlak ve Mesut Özil'in tartışması dikkatlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz günlerde Real Madrid'den Arsenal'e transfer olan Mesut Özil ile Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Veli Kavlak saha içerisinde kafa kafaya gelirken ikiliyi araya giren oyuncular ayırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler