Özgener'de ifadeye çağrıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener de ifadeye çağrıldı...

Özgener'de ifadeye çağrıldı!

Futbolda deprem yaratan şike soruşturması, TFF'nin eski başkanı Mehmut Özgener'e de uzandı.

Bir süre önce görevini Mehmet Ali Aydınlar'a bırakan Özgener'in, soruşturma kapsamında teknik takibe takıldığı belirtildi.

Özgener'in, bugün tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Olgun Peker ile telefon görüşmelerinin kayıtlarının olduğu gerekçesiyle, 'şüpheli' sıfatıyla Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne çağrılacağı ifade edildi.

Özgener'in önümüzdeki günlerde soruşturma savcısı Mehmet Berk'e ifade vereceği kaydedildi.

ÖZGENER VE AZİZ YILDIRIM
Öte yandan alınan bilgiye göre, soruşturma kapsamında, eski Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in, ''suç örgütü yöneticisi olmak'' suçundan tutuklanması istemiyle İstanbul Nöbetçi 11. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen şüphelilerden Olgun Peker ile telefon görüşmelerinin olduğu ve bu görüşmelere ait kayıtların polislerce yürütülen teknik takibe takıldığı kaydedildi.

Özgener'in Olgun Peker ile telefon görüşmelerinin ortaya çıkması üzerine telefonlarının dinlenildiği ve teknik takibe alınmaya başlandığı belirtilerek, Özgener ile henüz savcılığa getirilmeyen şüphelilerden Aziz Yıldırım'ın da telefonla görüştükleri ve bu nedenle Yıldırım hakkında da, 17 Şubat 2011 tarihi itibariyle ''şüpheli'' konumuna gelmesine neden olan teknik takibin başlatıldığı bildirildi.

Yine Olgun Peker ile de telefon görüşmeleri teknik takibe takılan Aziz Yıldırım'ın, eski Trabzonsporlu futbolcu Gökdeniz Karadeniz'in Fenerbahçe'ye transfer edilmesine ilişkin Peker ile irtibata geçtiği de kaydedildi.

YILDIRIM TABURCU OLMAZSA...
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Enstitüsü'nde anjiyo olan Aziz Yıldırım'ın, tedavi sürecinin uzaması ve hastaneden gözaltı süresi olan 4 günde taburcu olmaması durumunda hakkındaki gözaltı kararının kaldırılacağı ifade edilirken, böyle bir durumda Yıldırım'ın daha sonra savcılığa ifade vermek için çağrılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor