Özgener 2'sini de şikayet edecek

Futbol Federasyonu Başkanı Özgener, Milli Takım ile birlikte kulüp takımı çalıştırma isteğini gündeme getirmesi halinde Hollandalı hocayı geri çevirecek, gerekirse hem Chelsea'yi hem de Hiddink'i FIFA'ya şikayet edecek.Belçika maçı öncesi adı Chealsea ile

Özgener 2'sini de şikayet edecek

Futbol Federasyonu Başkanı Özgener, Milli Takım ile birlikte kulüp takımı çalıştırma isteğini gündeme getirmesi halinde Hollandalı hocayı geri çevirecek, gerekirse hem Chelsea'yi hem de Hiddink'i FIFA'ya şikayet edecek.

Belçika maçı öncesi adı Chealsea ile anılan, dün akşam karşılaşma sonrası yaptığı açıklamalar ile kafaları karıştıran A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink’e Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener resti çekecek.

Milli Takım ile birlikte bir kulüp takımı çalıştırma isteğini defalarca gündeme getiren Hiddink ile yarın bir görüşme yapması beklenen Başkan Özgener’in böyle bir teklife kesinlikle karşı çıkacağı ve  Hollandalı hocadan tek tercihte bulunmasını isteyeceği öğrenildi.

Özgener’in Hiddink ile bir araya geleceği toplantıda medyada gündeme gelen iddiaların tekrarlanması durumunda “Seninle 2012’e kadar sözleşmemiz var. Biz de sen de bu koşullara uymak zorundasın” diyeceği öğrenildi.

Hiddink’in bir kulüp takımı çalıştırma isteğinde ısrarcı olması durumunda Mahmut Özgener’in sözleşmeyi fesih etmek yerine hukuki yollara başvuracağı ve konuyu FIFA’ya taşıyacağı bildirildi.

Bir ulusal takımla anlaşması devam ederken sözleşme koşulları dışına çıkmak isteyen Hiddink ve ona talip olan Chealsea takımını FIFA’ya şikayet etmeye kararlı görünen Özgener’in tavrı değişmez ise Hollandalı çalıştırıcı ile köprüleri atmaya hazır olduğu ileri sürüldü.

Veda sinyali

Bu arada Hiddink, basın toplantısında "Kalıyor musunuz, gidiyor musunuz?" sorusuna, "Kesin olan hiçbir şey yok. Ben söyleyeceğimi söyledim. Kısa süreli bir tatilimiz olacak. TFF ile sözleşmem devam ediyor. İyi bir kontratım var. Kontrat dışındaki konularla ilgili de görüşmelerimiz oldu. Sayın Mahmut Özgener ile konuştuk" yanıtını vererek açık kapı bıraktı. Hiddink maçla ile ilgili olarak de beraberliğe sevinmeleri gerektiğini söyledi.

Panzer son anda: 2-1

Lider Almanya, Avusturya'yı deplasmanda 2-1 yenerek 6'da 6 yaptı. Panzerler Gomez'in golüyle ilk yarıyı önde kapatırken, Friedrich ters vuruşla topu kendi ağlarına yolladı. Ancak son dakikada Gomez 2. golünü atarak Almanya'yı zafere taşıdı. Avusturya'da Ekrem Dağ 66. dakikada kenara alınırken, konuk ekipte Mesut 90 dakika görev yaptı.

Kazakistan, Azerbaycan'ı 2-1 yenerek ilk galibiyetini aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor