Özer'in hayal kırıklığı

Bordo-Mavililer'in formda futbolcusu Özer, Akhisar maçında kulübede olduğunu öğrenince hayal kırıklığı yaşadı. Uzun bir sakatlık dönemi geçiren Özer Hurmacı, Gaziantepspor maçında 34. dakikada Soner’in yerine oyuna dahil olmuştu. Yıldız futbolcu, sergiled

Özer'in hayal kırıklığı
Bordo-Mavililer'in formda futbolcusu Özer, Akhisar maçında kulübede olduğunu öğrenince hayal kırıklığı yaşadı.
 
Uzun bir sakatlık dönemi geçiren Özer Hurmacı, Gaziantepspor maçında 34. dakikada Soner’in yerine oyuna dahil olmuştu. Yıldız futbolcu, sergilediği başarılı performansla takımının 1 puan almasında pay sahibi olmuştu.
 
Özer’in Akhisar Belediyespor karşısında sahaya ilk 11’de çıkması bekleniyordu. Başarılı oyuncunun da beklentisi bu yöndeydi. Bu nedenle kulübede olduğunu öğrenince hayal kırıklığı yaşadı.
 
İlerleyen dakikalarda da oyuna dahil olamadı. Karşılaşmanın beraberlikle tamamlanması Özer Hurmacı’nın üzüntüsünü artırdı. Halilhodzic’in, 28 yaşındaki oyuncuyu tam iyileşmediği için riske etmek istemediği ve onu hemen kaybetmek istemediğini belirterek oynatmadığı ifade edildi.
 
Özer'in UEFA listesinde olmadığı için Konya maçında ilk 11'le oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor