Özer'e 2010-11 şampiyonu soruldu

Trabzonspor'un ara transfer döneminde Kasımpaşa'dan kiralık olarak renklerine bağladığı Özer Hurmacı sözleşme imzaladı.Özer Hurmacı Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleşen ve haber61 tv'den yayınlanan imza töreninde basın mensuplarının sorularını da c

Özer'e 2010-11 şampiyonu soruldu

Trabzonspor'un ara transfer döneminde Kasımpaşa'dan kiralık olarak renklerine bağladığı Özer Hurmacı sözleşme imzaladı.

Özer Hurmacı Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleşen ve haber61 tv'den yayınlanan imza töreninde basın mensuplarının sorularını da cevapladı.

haber61tv ekranlarından canlı yayınlanan imza töreninde haber61.net muhabiri Emrah Paça Özer Hurmacı'ya "Sizce 2010-2011 Sezonu şampiyonu kim" sorusunu yöneltti.

 

VİDEO GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Bu sorunun kendisine bir çok sosyal paylaşım sitesinden de sorulduğunu ve burada sorulacağınıda tahmin ettiğini söyleyen Özer Hurmacı Bu soruyu sanal alemden bana soracağınızı biliyordum. Benim burada yaptığım bir açıklama hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Allah’a ve adalete inanan insanlarız. Karar ne verilirse buna bütün Türkiye saygı duyacaktır. Ben Trabzonsporluyum ve o zaman Fenerbahçe forması giyip, o formayı terletiyordum. Devam eden bir süreç var. Ben bunu onlardan daha iyi bilmiyorum. O zamanki başkanımızın neler yaptığını biz de bilmiyorduk. Biz de kamuoyundan öğrendik. O yüzden bu konuda açıklama yapmam ne derece doğru olur bilmiyorum. Karar ne verilirse verilsin, Türkiye saygı duyacaktır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler