Özer'den kulübe mesaj!

Trabzonspor'da devre arası transfer döneminde 1.5 yıllığına kiralık olarak Kasımpaşa'dan alınan Özer Hurmacı futbolu Trabzon'da bırakmak istediğini söyledi. Tecrübeli futbolcu ayrıca bonservisinin de alınmasını istediğini belirtti. Takımında çok mutlu ola

Özer'den kulübe mesaj!
Trabzonspor'da devre arası transfer döneminde 1.5 yıllığına kiralık olarak Kasımpaşa'dan alınan Özer Hurmacı futbolu Trabzon'da bırakmak istediğini söyledi. Tecrübeli futbolcu ayrıca bonservisinin de alınmasını istediğini belirtti.
 
Takımında çok mutlu olan Özer de Kasımpaşa ile Trabzonspor’un anlaşmasını dört gözle bekliyor. Daha önce, “Kovsalar da Trabzon’dan gitmem” diyen başarılı futbolcu, şu anda sadece bu konuyu düşündüğünü belirtti. 28 yaşındaki oyuncu, “Yönetimin bonservisimi almasını çok istiyorum. Yıllardır Trabzon’un hayalini kuruyordum ve tek isteğim futbolu burada bırakmak” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler