Özer'den açık mesaj! "BENİ ALIN"

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor'da Özer Hurmacı basın toplantısı düzenledi.Haber61 TV'nin canlı olarak yayınladığı toplantıda Özertakımın son durumu ve gelecek sezon ile ilgili açıklamalarda bulundu.Sözlerine Ramazan Bayramını

Özer'den açık mesaj! "BENİ ALIN"

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor'da Özer Hurmacı basın toplantısı düzenledi.

Haber61 TV'nin canlı olarak yayınladığı toplantıda Özertakımın son durumu ve gelecek sezon ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sözlerine Ramazan Bayramını kutlayarak başlayan Özer Filistin'de yaşananların kendisini çok üzdüğünü söyledi.

Kampla ilgili bilgi veren yetenekli futbolcu "Kampa hızlı bir giriş yaptığımı söyleyebilirim. İlk defa günde 3 kez idman yapıyorum. Umuyorumki bunun meyvelerini toplayacağız. Takımda arkadaşlık kurulması çok önemli şuan bunda da iyi gidiyoruz. Tüm takım arkadaşlarım özveriyle çalışıyor. Tabiki bu formanın ağırlığını biliyorlar ve ona göre çalışıyorlar." dedi.

Halilhodzic'in hazırlık maçından sonra "8-10 transfer gerek" açıklaması sorulan Özer, hoca ne diyorsa odur diyerek " Biz Almanya'da böyle öğrettiler. Kural 1 hoca her zaman haklıdır. Biz futbolcuyuz hocamız ne derse o olur. Ama bu kadar karamsar olmasına gerek yok. Biraz yorgunluk vardı. İlk kez günde 3 idman yapıyoruz." ifadelerini kullandı

Halilhodzic'in açıklamasnını oyuncular arasında nasıl karşılandığına dair soruya Özer net cevap vermekten kaçınırken " Benim Türkiye'deki 11. senem. Biz büyük bir takımız. Her takımın bir iskelet kadrosu olur. Benim açıklamalarım haddimi aşan açıklamalar olmasını istemiyorum. Belki hocamız 8-10 oyuncu istiyorum demiş olabilir. Ama diyebileceğimiz birşey yok." şeklinde cevap verdi.

Hedefleri konusunda açıklama yapan Özer "Bizim hedefimiz her zaman bellidir. Hedef her zaman şampiyonluktur.  Bir tane yıldıza değil 17-18 yıldıza ihtiyaç var çünük takım olmak gerekiyor. Buna Atleticho Madrid'i örnek gösterebilirim. Bunu başarmalıyız. Geçen seneden daha çok katkı sağlayabileceğimi düşünüyorum. Bu yıl saha içerisinde daha çok ağırlığımı hissettireceğim." dedi.

Trabzonspor'da hala kiralık olarak forma giydiğini hatırlatan Özer" Başkanımızın söylediğine göre bonservisimi alacaklar. Umarım kısa süre içerisinde halledilir. Çünkü Kasımpaşa maçında oynayamayacağım sözleşme gereği. Buradan başkanımıza da sesleniyorum inşallah bir ance bu sorun çözülür. Ben her zaman buradayım Trabzonsporlu Özer'im." şeklinde konuştu.

Gelecek sezon hedefleriyle ilgili konuşan Özer "Bizim kimseden çekincemiz yok. Hedefimiz şampiyon olmak . Herşeyimiz Galatasaray ve Fenerbahçe üzerine kurulursa diğer takımların da gönlü kırılıyor. Zaten şehir olarakta küsmüş durumdayız. Biz bu sezon için Trabzonspor'un başarısı ve taraftarımızı yeniden stada getirmek için uğraşacağız.Camiamıza bir şampiyonluk yaşatmak için uğraşacağız. Bu nedenle diğerlerinin ne yaptığını umursamamaız gerekiyor."dedi.

Halilhodzic için ne dedi? 2.sayfada

Teknik direktör Vahid Halilhodzic'i Cezayir'le izlediğini belirten yetenekli futbolcu önemli işler yaptılarını vurgulayarak "Almanya Brezilya'ya 7 gol attı Cezayir'i uzatmalarda yendi. Şunu söyleyebilirim disiplinli bir takım olacağız. Daha yolun başındayız. Hırslı olması ve konuşmasında yükseklerde olmamız gerektiğini söylüyoruz. Trabzonsporlu bir çocuk olarak farklı hissediyorum." dedi.

10 NUMARA ÖZER

Bu sezon Adrian'dan boşalan 10 numaralı formanın yeni sahibi olması kesinleşen Özer bu numaranın kendisi için önemli olduğunu ve çok güzel olduğunu sözlerine ekledi.

Özer Fenerbahçe maçlarında yaşanan gerginliklerle ilgili ise şöyle konuştu;

"Biz kendimize zarar vermeyi çok seven bir şehiriz. Biraz doğruyuz,sinirliyiz ve doluyuz. İçimizdekini saklayamayıp bazı dolduruşlara geliyoruz. Ben taraftarlımızdan şunu istiyorum; Saha çok güzel bir arenadır. Orada biz futbolcular oynuyoruz. Biz oynayalım onlar izlesinler. Maçın sonucunu biz belirleyelim. İnşallah bu senede iyi bir sezon geçireceğiz. Bu Fenerbahçe maçıdır Erciyes maçıdır farketmez. En büyük hatamız bir maça bakıp diğerine bakmıyoruz. Şampiyonluk Fenerbahçe maçıyla kazanılmıyor. Lig uzun bir maraton. Artık kendimize çelme atmamalıyız. Şunu açıkça söyliyeyim; Ben diğer takımlarda da oynadım. Trabzon'a gelirken hep biz 30 dakika oynayalım  ondan sonra taraftar onlara dönecektir diye konuşuyorduk. Biz taraftar olarak kitlenirsek, biz her maça ayrı ayrı kilitlenirsek inanıyorumki şampiyon olacağız. Bizim en çok yaptığımız hata budur, her maçta 3 puan var ve 34 maç var. Bizim 1 maçta değil tüm maçlarda taraftara ihtiyacımız var. İstiyorumki her maça önem verelim her maçta destek olalım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler