Özer ve Çağlar gündemde mi?

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Çakıroğlu Trabzonspor’da transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek ''maalesef benim ağzımdan bir takım transfer haberleri yazılıyor. Kamuoyunda birçok isim dolanıyor.  Kamuoyunda büyük bilgi kirliliği oluş

Özer ve Çağlar gündemde mi?
Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Çakıroğlu Trabzonspor’da transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek ''maalesef benim ağzımdan bir takım transfer haberleri yazılıyor. Kamuoyunda birçok isim dolanıyor.  Kamuoyunda büyük bilgi kirliliği oluşuyor. Transferde ilgimiz olmayan birçok ismi bende maalesef basından okuyorum. Bakın bir kere şunu söyleyeyim, Ben transferde ismi geçen ve basında ismi yazılan bazı oyuncuları tanımıyorum bile. Bırakın ilgimiz olmasını transferini futbolcuyu tanıma bile tanımıyoruz.
 
Trabzonspor ile ismi geçtiği iddia edilen Çağlar ile ilgimiz yok ve transferini de düşünmüyoruz. Keza Özer ile ilgilide şuana kadar bir girişim yapmadık. Yapılan bu haberler gerçeği yansıtmıyor. Bu tip haberler hem bize hem futbolcuya hem kulübe hem de taraftara zarar veriyor. Ben defalarca söyledim. Biten transfer olursa bunu basınla paylaşırız’’ dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor