Özer: Trabzonspor'un hedefi...

Trabzonspor’un Akhisar’ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından iyi performans sergileyen  oyunculardan Özer Hurmacı açıklamalarda bulundu.Özer şöyle konuştu;Öncelikle iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. İyi pozisyonlarımız vardı. Taraftarlarımızda zev

Özer: Trabzonspor'un hedefi...

Trabzonspor’un Akhisar’ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından iyi performans sergileyen  oyunculardan Özer Hurmacı açıklamalarda bulundu.

Özer şöyle konuştu;

Öncelikle iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. İyi pozisyonlarımız vardı. Taraftarlarımızda zevk almıştır umarım. İyi bir galibiyet oldu. Milli takım arasından sonra çok daha iyi bir takım olacağız. Hocamızın da kattığı havayla yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz Avrupa Ligi’ne katılmak. Onun dışında Trabzonspor’un hedefi her zaman şampiyonluktur. Keşke sezon başından beri böyle oynayabilseydik. Baktığınız zaman ikinci yarıda tek mağlubiyetimiz var. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor