Özer: Trabzonsporlu olsam...!

Özer Hurmacı, yaptığı açıklamada "Lig biter bitmez benim Trabzonspor ile görüştüğümü yazdılar. Bu olacak şey mi ? Niye böyle bir şey yazılır, amaç nedir anlamıyorum. Ben Trabzonsporlu olsam Fenerbahçe’ye gelmeden oraya giderdim. Ben Fenerbahçeliyim" diye

Özer: Trabzonsporlu olsam...!

Özer Hurmacı, yaptığı açıklamada "Lig biter bitmez benim Trabzonspor ile görüştüğümü yazdılar. Bu olacak şey mi ? Niye böyle bir şey yazılır, amaç nedir anlamıyorum. Ben Trabzonsporlu olsam Fenerbahçe’ye gelmeden oraya giderdim. Ben Fenerbahçeliyim" diye konuştu.

Takım arkadaşı Semih’in "Gerekirse 1 yıl para almadan oynarım" sözlerine katıldığını belirten Özer, "Bizim için sorun değil. Bizim için Fenerbahçe önemli, futbol önemli. Ne gerekiyorsa onu yaparız. Hiç bir yere de kaçmayız. Kulüp maddi sıkıntı yaşarsa 2 yıl da oynarız. Ücretleri sorun edecek karakterde değiliz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler