Özer için doktoru ne dedi?

Avusturya kampında sakatlandığı ifade edilen ve bir süredir takımdan ayrı çalışan Trabzonlu Özer Hurmacı ile ilgili kulüp doktoru Hakan Bozdoğan tedavi sürecini anlattı.Deneyimli futbolcunun durumunun basına yansıdığı kadar tehlikeli olmadığını belirtip s

Özer için doktoru ne dedi?

Avusturya kampında sakatlandığı ifade edilen ve bir süredir takımdan ayrı çalışan Trabzonlu Özer Hurmacı ile ilgili kulüp doktoru Hakan Bozdoğan tedavi sürecini anlattı.

Deneyimli futbolcunun durumunun basına yansıdığı kadar tehlikeli olmadığını belirtip süreci anlatan Bozdoğan şunları söyledi:

"Özer, Avusturya’da sakatlandı, yani 1 ay kadar önce. Ayak bileğinde stres kırığı vardı. Önce alçı tedavisi denedik. Ardından cerrahi operasyon yaptık 2 hafta önce. Kendisi bir program dahilinde çalışacak ve 4 hafta kadar sonra kademeli olarak sahada olacak. Sağlık ekibi olarak teknik heyetle paylaştığımız bilgiler de bunlardır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor