Özer Hurmacı’dan iddialı sözler…

Trabzonspor’un oyuncusu Özer’den flaş açıklamalarSakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan ve Gaziantepspor maçında iyi bir geri dönüş yapan Özer Hurmacı, umut mesajları verdi. Beşiktaş, Galatasaray ve Beşiktaş'ı taca atan oyuncu, "En iyi kadro

Özer Hurmacı’dan iddialı sözler…

Trabzonspor’un oyuncusu Özer’den flaş açıklamalar

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan ve Gaziantepspor maçında iyi bir geri dönüş yapan Özer Hurmacı, umut mesajları verdi. Beşiktaş, Galatasaray ve Beşiktaş'ı taca atan oyuncu, "En iyi kadro bizde" dedi.

Özer Hurmacı, Habertürk'e yaptığı açıklamada, "Trabzonspor'un kadrosu şu anda Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile kafa kafayadır. Hatta onların da üzerine çıkar. Takımdaki yerli ve yabancı isimler birbirinden iyi ve ligin önemli futbolcuları. Bu şehir nasıl daha önce şampiyonluk sevinci yaşadıysa, İstanbul'dan o kupa tekrar bu şehre gelecektir. Bu sene olacak, bu sene olmazsa seneye olacak. Yeni yapılacak stat ile birlikte o kupa buraya gelecek" diye konuştu.

Yeni bir takım olduklarını belirten Özer Hurmacı, zamanla daha iyi duruma geleceklerinin de altını çizdi ve şunları söyledi: "Bazı takımlar iki yıldır aynı kadroyla mücadele ediyor. Biz yeni bir takımız, zamana ihtiyacımız var. Yavaş yavaş her şey yoluna girecek, bundan eminim. Bu hafta Akhisar maçını alıp daha sonra Konya'yı da yenersek Galatasaray karşısına her anlamda güçlü olarak çıkacağız. Bu yarışta var olacağız. Bunun için bu 3 maçı kazanacağız ve 11. haftaya 2. gireceğiz." iddiasında bulundu.

Özer ayrıca "27 yaşındayım ve 5 kez ayağım kırıldı, 1 kez omuzum çıktı. Bazı oyuncular, bir kez ayağı kırıldıktan sonra bir daha Süper Lig'de oynayamıyor ama ben hala büyük bir takımdayım ? Onur Kıvrak'ın  sakatlığı bizi etkiledi. Onun yokluğunu hissediyoruz. Onur, 10 pozisyonun 9'unu çıkarabilen bir kaleci. Ayrıca sezon başında UEFA'ya ismim bildirilmediği için Avrupa Ligi maçlarında oynama şansım yok" görüşlerini de dile getirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor