Özer Hurmacı'dan duygusal sözler

28 yaşındaki isim, alınan kötü sonuçlar sonrası Bordo Mavili takıma gönül verenlerin ne hissettiğini çok iyi anladığını belirtti. İşte Özer Hurmacı'nın sözleri:"Önemli olan Trabzonspor'dur. Biz gelip geçiciyiz. Üzüldük, üzdük yine. Bizi de üzüyorlar. Veri

Özer Hurmacı'dan duygusal sözler

28 yaşındaki isim, alınan kötü sonuçlar sonrası Bordo Mavili takıma gönül verenlerin ne hissettiğini çok iyi anladığını belirtti. 

İşte Özer Hurmacı'nın sözleri:

"Önemli olan Trabzonspor'dur. Biz gelip geçiciyiz. Üzüldük, üzdük yine. Bizi de üzüyorlar. Verilip tutulmayan bir söz insanın kalbini kırar ya. Trabzonspor'un her maçı da verilmiş bir söz gibidir. Değerini bilenler ömür boyu hatırlanacaktır. Avni Aker'de ısınmaya çıkarken bile çok duygulanırım ben. Tribünde olduğum günlerde takım sahayı görmeye çıktığında bile bu duygu böyleydi. Ya da sezon başı açılışlarında. Kötü sonuçta kırılır üzülürüz, sonra yine aşkımıza dört elle sarılırız. Trabzonsporlu olmak gururdur. Bu takımın oyuncusu olsam da, olmasam da. Bu duygu hiçbir zaman değişmeyecek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler