Özer Hurmacı gelecek mi?

Fenerbahçeli taraftarların bir forum sitesinde Özer Hurmacı'nın Trabzonspor'a gelmek istediği yönünde tartışma panosu yaratmasının ardından bordo-mavili kulüp cephesinden açıklama geldi.Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, konuyla ilgili haber61.net'e

Özer Hurmacı gelecek mi?

Fenerbahçeli taraftarların bir forum sitesinde Özer Hurmacı'nın Trabzonspor'a gelmek istediği yönünde tartışma panosu yaratmasının ardından bordo-mavili kulüp cephesinden açıklama geldi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, konuyla ilgili haber61.net'e yaptığı açıklamada eski futbolcuları Lemi Çelik'in akrabası olan Özer Hurmacı'yla ilgili bir girişimleri olmadığını belirtti.

Yener, ayrıca Sercan Yıldırım ile ilgili de, "Sercan Yıldırım olayı yok. Nevzat bey de dün açıkladı Sercan ile herhangi bir bağımız yoktur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor